Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP ZADAR Motociklist izazvao prometnu nesreću u kojoj je teže ozlijeđen

ZADAR Motociklist izazvao prometnu nesreću u kojoj je teže ozlijeđen

Policija i ovim putem apelira na sve sudionike da se pridržavaju prometnih propisa

Jučer, 28. lipnja u 12.35 sati u Zadru u Zagrebačkoj ulici u prometnoj nesreći teže je ozlijeđen 48-godišnji hrvatski državljanin

'Provedenim očevidom sumnja se da je do nesreće došlo kada je 48-godišnji hrvatski državljanin upravljao motociklom zadarskih registarskih oznaka kolnikom Zagrebačke ulice te brzinu i kretanje vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste.

U namjeri da zaobiđe vozila koja su stajala u koloni ispred njega, nepropisnom vožnjom nastavlja kretanje prometnom linijom koja razdvaja dvije prometne trake i udara u automobil zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 52-godišnjak. Uslijed sudara vozač motocikl i vozač padaju na kolnik.

Ozlijeđenom motociklistu je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

Policija će o događaju proslijediti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu dok će 48-godišnjak biti prekršajno sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Policija i ovim putem apelira na sve sudionike da se pridržavaju prometnih propisa', stoji u policijskom priopćenju.

Vaša reakcija na temu