Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP ZAUSTAVLJEN U SOLINU: Na suvozačkom sjedalu imao kokain i speed

ZAUSTAVLJEN U SOLINU: Na suvozačkom sjedalu imao kokain i speed

Nije se htio testirati na prisutnost droge u organizmu

Policija je četvrtak navečer u Solinu zaustavila automobil kojeg je vozio 33-godišnjak. Na suvozačkom sjedalu su vidjeli vrećice, a pretpostavili su da bi se unutra mogla nalaziti droga. 

Vozač im je drogu dobrovoljno predao, a radilo se o 26,22 grama kokaina i 48 grama speeda. Utvrđeno je da vozio iako mu je na snazi mjera zabrane upravljanja do 15. listopada, isteklo mu je važenje prometne dozvole, a vozilo nije bilo ni osigurano. 

Test na droge je odbio. Uhićen je, a vozilo mu je privremeno oduzeto. 

'Nakon dovršenog istraživanja uz optužni prijedlog odveden je na općinski prekršajni sud. U optužnom prijedlogu zatraženo je zadržavanje, kazna zatvora od 90 dana i zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije 12 mjeseci. Predloženo je također izricanje mjera liječenja od ovisnosti 12 mjeseci i trajno oduzimanje vozila. Općinskom državnom odvjetništvu podnesena je i kaznena prijava', izvijestila je policija.

Vaša reakcija na temu