Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO Trebao je poljubiti mladenku, a onda se pokraj njih pojavila ona...

VIDEO Trebao je poljubiti mladenku, a onda se pokraj njih pojavila ona...

Nejverojatna scena na vjenčanju

Nevjerojatan incident dogodio se na jednom vjenčanju u Kini gdje se bivša mladoženjina djevojka u vjenčanici pojavila na ceremoniji te upropastila cijelu svadbu. Djevojka je prišla mladencima trenutak prije nego što su se trebali poljubiti. Klečala je pred mladoženjom odjevena u vjenčanicu i kroz suze vikala 'ja sam kriva' moleći ga da joj oprosti, piše Daily Mail, prenosi Večernji list

Iako je mladenka u početku djelovala smireno, u jednom je trenutku istrgnula ruku za koju ju je mladoženja držao te je napustila pozornicu. 

Snimka s vjenčanja brzo se proširila kineskim društvenim mrežama i na portalima, a mediji su doznali kako je mladoženja s djevojkom prekinuo jer su im 'osobnosti bile previše različite'. 

I sam se šokirao kada mu se bivša djevojka nepozvana pojavila na vjenčanju i to noseći vjenčanicu. Organizator vjenčanja također je ostao u šoku, a na snimci se čuje kako govori 'imamo neočekivanu situaciju ovdje' nakon čega je dodao: 'Možda je ovo realnost ljubavi'. 

Mladenku, koja je otišla s pozornice podržali su brojni korisnici društvenih mreža. 'Ne uništavaj tuđu vezu kako bi zadovoljio vlastitu opsesiju', 'Ovo je pravi razlog zašto ne možeš biti prijatelj s bivšom', samo su neki od brojnih komentara.



Vaša reakcija na temu