Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Fotoklub Split FOTO Split okupan ružičastom bojom

FOTO Split okupan ružičastom bojom

Sudjelovalo 5.000 ljudi, prikupljeno 50 tisuća eura

Završio je Race for The Cure, najveća humanitarna utrka u Hrvatskoj posvećena ženama oboljelim od raka dojke.

Split je danas bio okupan ružičastom bojom gdje je više od 5000 registriranih sudionika trčalo ili hodalo na splitskoj Rivi te pri tom skupilo preko 50.000 eura.

Moto utrke 'Svakim korak podržavamo jedni druge' tako je dobio potpuni smisao, jer će upravo svi oni koji su sudjelovali u utrci svojoj registracijom omogućiti kupnju scalp coolinga, uređaja protiv ispadanja kose tijekom kemoterapije te mamografske preglede za žene u dalmatinskoj zagori i otocima.

U utrci je sudjelovalo preko 240 timova, a posebno se ističe tim 'Kintsugi', splitskog onkologa, dr.sc. Ante Strikića, koji su sakupili najveći iznos kao pojedinačni tim, preko 5.000 eura.

O tome kako je Split disao ružičasto najbolje govore fotografije snimljene od strane partnera utrke Fotokluba Split (Marita Bulimbašić, Maja Prgomet, Ivna Jurić, Ivana Mladinić, Igor Jakšić, Sandra Ćalušić, Vicko Vidan i Robert Pleško) .

'Vidimo se i sljedeće godine u Splitu. Ne zaboravite na preventivne preglede!', poručuju organizatori utrke, Županijska liga protiv raka Split.

Vaša reakcija na temu