Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Wikipedia Predavanje o mentalnom zdravlju u Podgori

Predavanje o mentalnom zdravlju u Podgori

Svrha je edukacija javnosti

Psihoterapeutkinja Ljiljana Šupraha će u četvrtak u 16 sati u kinu Podgora održati predavanje o mentalnom zdravlju. 

'Kako ste i sami bili svjedoci, čovjek danas uza sve nedaće ubrzanog načina života i otuđenosti od društva, proživljava i susrete s nepredvidivim situacijama gdje su ugroženi životi i sva imovina tijekom požara i poplava. Iz navedenog razloga smo odlučili ovaj mjesec posvetiti mentalnom zdravlju što on i jest (10.10. službeno je Svjetski dan mentalnog zdravlja) i pokušati pomoći svim žiteljima Makarske rivijere, osobito Podgore, da što lakše prebrode sve životne nedaće i današnje izazove', poručuju organizatori.

Predavanje pod nazivom 'Tko upravlja mojim brodom?' - osobnom odgovornošću prema mentalnom zdravlju je namijenjeno svim odraslim osobama te se održava u suradnji Savjetovališta Lanterna i Općine Podgora u svrhu educiranja javnosti o važnosti očuvanja mentalnog zdravlja.

Predavanje će pružiti primjere i vježbe koje će pomoći u prepoznavanju vlastitih izbora u svakodnevnim situacijama te kako preuzimanjem kontrole nad svojim ponašanjem može dovesti do boljeg mentalnog zdravlja i veće emocionalne stabilnosti. Sudionici će se moći dodatno upoznati i s radom Savjetovališta Lanterna kroz direktan razgovor sa psihoterapeutima.

Vaša reakcija na temu