Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
STUDENTSKO SRCE Odazovite se akciji '12 minuta za 3 života' ove srijede na Filozofskom fakultetu u Splitu

STUDENTSKO SRCE Odazovite se akciji '12 minuta za 3 života' ove srijede na Filozofskom fakultetu u Splitu

Prvo darivanje krvi u ljetnom semestru

Splitski Crveni križ na Filozofskom fakultetu u Splitu, organizira prvu akciju darivanja krvi u ljetnom semestru, koja je prvenstveno namijenjena studentima, i to u srijedu 20. ožujka od 9 do 12 sati.

Riječ je o nastavku akcije '12 minuta za 3 života' koju su krajem prošle godine na splitskim fakultetima pokrenuli Crveni križ Split i Sveučilište u Splitu.

- Veselimo se nastavku suradnje sa studentima i nadamo se da će odaziv biti velik. Svi mladi koji žele ovim putem sudjelovati u spašavanju ljudskih života imaju odličnu priliku darovati krv, ali se i educirati o cjelokupnom procesu darivanja krvi. Ponosni smo na studente koji su u akcijama na pet splitskih fakulteta, prošle godine donirali ukupno 235 doza krvnih pripravaka te očekujemo veliki odaziv i ovoga puta - poručila je Lara Barić iz službe dobrovoljnog darivanja krvi splitskoga Crvenog križa.

Nakon darivanja krvi na Filozofskom fakultetu, već u utorak 26. ožujka slijedi akcija na Pravnom fakultetu, a potom i na ostalim fakultetima u Splitu.

Sve zakazane akcije darivanja krvi mogu se pronaći na poveznici.

Vaša reakcija na temu