Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Snažna predstava Apokalipsa radnika ovog utorka i srijede na sceni Gradskog kazališta mladih
Kultura Piše: Dalmatinski portal

Snažna predstava Apokalipsa radnika ovog utorka i srijede na sceni Gradskog kazališta mladih

Izvedba u srijedu je rasprodana

Roman Apokalipsa radnika u vještim rukama Dina Mustafića postaje svjetska premijera na daskama GKM-a, nižući epizode prožete dahom mračnog humora.

Ova predstava otkriva živote ljudi koje nalazimo i u našem susjedstvu. Svi oni nose svoje probleme, borbe i ljubavi u nadi za boljim sutra kojeg će neki i pronaći, svatko na svoj način. Autor vodi dvije junakinje i njihove neočekivane odabranike do točke u kojoj se otvaraju srca onih koji su poput izbjeglica napustili sve i kojima je svijet ponudio malo pa ništa da bi potom upoznali ljubav. 

Duboko emotivna i snažna predstava koja postavlja i otvara brojna pitanja ovog utorka i srijede igrat će na sceni Gradskog kazališta mladih. Izvedba u srijedu je rasprodana, a ulaznice za dodatnu, dan ranije, možete osigurati online ili na blagajni Kazališta.

Vaša reakcija na temu