Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović  Hari Rončević u subotu u Music clubu Porat

Hari Rončević u subotu u Music clubu Porat

Njegove pjesme, utemeljene u mediteranskoj melankoliji izravno diraju u srce

Jedan od najautentičnijih kantautora na našoj glazbenoj sceni, Hari Rončević, u svojem će Splitu, u Music clubu Porat, održati koncert u subotu 19. listopada s početkom u 21 sat. O Hariju ne treba govoriti puno, malo kome nije poznato da njegova glazba ima rijetku sposobnost premostiti razlike između buntovništva i nježnosti, strasti i melankolije - sve ono što prožima život Mediterana.

Na trenutak buntovan sa svojim 'Getaninom', a zatim opet zaljubljen u žene na jedan gotovo sjetan, ali uvijek iskren način, Hari će goste i u Music clubu Porat povesti na putovanje kroz svaki sloj ljudskih osjećaja. Njegove pjesme, utemeljene u mediteranskoj melankoliji izravno diraju u srce i dušu, pronalazeći put do najdubljih emocija.

Hari Rončević, iznikao sa splitskog asfalta s gitarom preko ramena, donosi na scenu svoju prepoznatljivu kombinaciju senzibilnih balada i iskonske mediteranske energije. Njegovi stihovi nose težinu svakodnevice, a istovremeno lepršaju donoseći dozu nostalgije i čežnje za prošlim vremenima. Pjesme poput 'Još tvog je poljupca' ili 'Kao da te ne volim' svakim izvođenjem ponovo osvajaju publiku, dok nove melodije donose svježinu i dokaz da Hari nikada ne prestaje istraživati dubine glazbene inspiracije.

Ovo nije samo koncert; ovo je susret sa životom, ljubavi i trenucima koji nas oblikuju. Rončević svojom interpretacijom ne samo da oživljava pjesme, već nas povezuje s našim vlastitim pričama, osjećajima i uspomenama. Njegov glas i gitara čine savršen duo koji nas vodi kroz svijet u kojem se ljubav, sjećanja i snovi isprepliću.

Pridružite mu se sutra u 21 sat u Music clubu Porat i budite dio ove posebne večeri u kojoj će još jednom pokazati zašto je istinski buntovnik s razlogom. Ne propustite priliku doživjeti Harija u njegovom najboljem izdanju, doma, u njegovom gradu, jer ovo je večer koja će se dugo pamtiti.

Ulaznice su još uvijek u prodaji, a možete ih kupiti online i na svim prodajnim mjestima Adriaticketa.

Vaša reakcija na temu