Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BEBEK UŽIVO Završio spektakl u Spaladium Areni, pjevao je i dok je odlazio u garderobu

BEBEK UŽIVO Završio spektakl u Spaladium Areni, pjevao je i dok je odlazio u garderobu

Atmosfera je odlična

23.32 - Bebek je završio koncert, a koliko mu je poseban govori i zadnji potez. Sišao je s pozornice i uzeo mikrofon, dok je koračao u garderobu i dalje je pjevao, a publika je u čudu gledala odakle dolazi njegov glas.


23.24 -Hvala za ovu divnu večer, vidimo se na ljeto kada dođem u Split. Napravili ste mi užitak. Htio sam napraviti koncert za rođendan, ali promašio sam pet dana - rekao je Bebek, a onda mu je splitska publika zapjevala 'Sretan rođendan'. Pogledajte video.


Zaželio je svima sretne blagdane, uspješnu novu godinu i otišao s bine. Publika ga je dozivala nazad, vratio se, iako je pjevao gotovo tri sata u komadu.

23.11 - -Ovo mi je najdraži dan u životu, večeras moj najveći splitski koncert - poručio je Bebek i zahvalio se divnoj publici pa zapjevao ‘Pristao sam bit ću sve što hoće’ i pjesmu završio stihom ‘Pamtite me po pjesmama mojim’.


22.56 -Vidi li se da sam dobro raspoložen večeras. Imao sam tremu, hoću li dobro pjevati. Očito mogu, a puno ljepše je vidjeti da možete i vi sa mnom. Posebno mi je drago sa sam održao koncert u ovo adventsko vrijeme. Puno vremena provodim u Splitu, a to najbolje znaju oni koji me zovu Žele - rekao je, a onda je publika krenula skandirati 'Žele, Žele...'

Nastavio je Bebek s pjesmom, a očito mu se ne silazi s pozornice.

22.47 - Veliki šareni baloni su pušteni u publiku.


22.46 - Rijetki imaju ovako vesel i rasplesan bend kao Bebek, pogledajte kako uživaju na pozornici dok svira ‘Ne spavaj mala moja, muzika dok svira’.


22.37 - Prije mjesec dana razmišljao sam što ću napraviti u Splitu, kupio sam plavu gitaru i večeras ću svirati baš kao što sam prije 50 godina. Pratit me može samo moj Zvone - poručio je legendarni pjevač i zapjevao 'Tako ti je, mala moja, kad ljubi Bosanac'. Publika je poludjela, rasplesala se i zapjevala s Bebekom.

22.32 - 'Doživjeti stotu' otpjevao je Bebek pa pozvao publiku da ponovi za njim, a nakon toga im je poručio 'Splite, strašni ste'.

22.26 - Pjesmom 'Selma' završio je dio koncerta koji izvode Bebek i Mihaljević sa sinovima.


22.14 -Za večerašnji nastup u Splitu spremamo se nekoliko mjeseci, ne samo u Hrvatskoj nego i na koncertima u inozemstvu. Uvježbavali smo program, a evo, nešto specijalno za Split. Izvest ćemo moj veliki prijatelj i kompozitor Branimir Mihaljević, njegovi sinovi Marko i Matej te moj sin Zvonimir - rekao je Bebek i spomenutu ekipu poveo do ruba pozornice kako bi se približio publici i stvorio intimniju atmosferu.

Posebni dio programa započeo je s 'Ljubav ko iz pjesme'.


22.07 - Redaju se hitovi 'Kučka nevjerna', 'Il' me ženi il' tamburu kupi', 'Sve ove godine'... Zabavlja se publika, ali i Bebek te njegov bend.

21.54 - Pjesmom 'Sanjao sam noćas da te nemam' pozdravio je stariju generaciju koja pjeva pjesme sedamdesetih i osamdesetih, a mlađa ekipa uživa u njegovim novijim pjesmama poput 'Gdje sam bio'.

21.49 - Najemotivniji trenutak večerašnjeg koncerta dogodio se kada je Bebek pjevao 'Ako voliš ovu ženu' koju pjeva u duetu s pokojnim Oliverom. Bebek nije mogao sakriti suze, glas mu je drhtao, emocije su napravile svoje. Za spomenutu pjesmu osvojili su Porin, a Bebek nam je otkrio kako je to njegov zadnji duet u karijeri.


21.38 - Nakon sat vremena koncerta Bebek je svoj bend posjeo na stolice pred publiku. Uzeli su gitare, pjevač je pozdravio sve generacije koje vole njegove pjesme, a posebice one starije koje ga prate od početka karijere. 

- U Splitu sam želio zasvirati gitaru nakon 50 godina. Ovakvog me još niste vidjeli. Možda su me neki fotografirali, ali vidite da nisam zaboravio i to sam htio podijeliti s vama - rekao je Bebek. 


21.22 - Bebek je pokazao rukama srce ka publici, a ona ga je nagradila velikim pljeskom. Podsjetimo, pjevač je rekao kako je maštao o tome da dođe u Spaladium Arenu jer kao senior nikada ne zna kada mu je kraj. Naglasio je i kako mu je posebno drago nastupati u Splitu, gradu kojeg posebno voli, jer veliki dio godine provodi baš tu. Osjećaju se večeras emocije između Bebeka i publike koja ga pjevanjem 'prati u stopu'.

21.17 - Bebekov sin Zvonimir od početka koncerta 'čuva' leđa ocu. Naime, Bebek junior tatu prati na gitari te je član njegovog benda već godinu dana.

21.11 - Bebek je zapjevao 'Na zadnjem sjedištu moga auta', legendarni hit grupe Bijelo Dugme. Publika je to sjajno prihvatila, a onda je nastavio s repertuarom legendarnog sastava 'Ipak, poželim neko pismo'.


20.55 - Bebek pjeva Tijana, atmosfera je odlična

20.46 - Želim da ovaj koncert bude onako lijep kako sam maštao - kazao je Bebek.

20.38 - Počeo je koncert. Bebek ga je otvorio hitom 'Žuta ruža'.


20.15 - Čeka se početak koncerta Željka Bebeka. Mnogo ljudi još uvijek čeka na ulazima.


Vaša reakcija na temu