Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BRADATA AUKCIJA Goran Ivanišević: Treba imati muda da ne bi ostao bez muda

BRADATA AUKCIJA Goran Ivanišević: Treba imati muda da ne bi ostao bez muda

Ove godine se akcija održava u tri grada

Movember nije ni počeo, a ovogodišnja Bradata aukcija već broji više od 50 kandidata. Svi oni, uključujući i osvajača Wimbledona i Davis Cupa Gorana Ivaniševića, stavili su svoje brkove i brade na aukciju kako bi podigli svijest o muškom zdravlju i prikupili sredstva za lokalne Lige protiv raka.

- Bradata aukcija je vrijedna akcija za sve nas muškarce, pogotovo u ovim mojim godinama. Preventivnim aktivnostima možemo spriječiti ozbiljnije bolesti. Treba imati muda da ne bi ostao bez muda - izjavio je Ivanišević, naglašavajući koliko je važno da muškarci redovito vode brigu o zdravlju.

Jedan od ključnih ciljeva Bradate aukcije je potaknuti sve muškarce na pregled testisa koji je dobro učiniti već sa 18 godina te pregled prostate koji se preporučuje starijima od 35 godina.

- Pozivam sve ljude da odu na pregled i podrže ovu akciju. Pregled traje kratko, ali može puno dobroga donijeti vašem zdravlju - nastavio je Ivanišević.

Goran Ivanišević se ove godine odlučio i obrijati u sklopu Bradate aukcije i bradu procijenio na 10.000 eura, a za njegovu bradu možete donirati klikom na www.bradata-aukcija.com/goran-ivanisevic.

- Mislim da je to najmanje što mogu napraviti - naravno da sudjelujem. Brada? Najlakše je skinuti bradu, ali otići na pregled - e, to je prava stvar. Podržite nas u ovoj aukciji, dajem vam svoju bradu da prikupimo što više novca za ovu Bradatu - rekao je Ivanišević.

Od ove godine Bradata aukcija održava se u tri grada i okupit će najveći broj sudionika do sada.

- Pozivam sve na Bradatu aukciju 30. studenog u Puli i Vinkovcima te 7. 12. u Splitu. Dođite! Najgore što vam se može dogoditi je da ostanete bez brade - zaključio je Ivanišević.

Jer Brada će narast al muda neće! Podršku Bradatoj aukciji možete dati brkom, bradom ili donacijom za kandidata kojeg želite da obrijemo na www.bradata-aukcija.com.

Vaša reakcija na temu