Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ilustracija ČUDO U VUKOVARU? Na fotografiji s groblja pojavila se svjetlosna silueta, fotograf tvrdi da nije nikoga bilo

ČUDO U VUKOVARU? Na fotografiji s groblja pojavila se svjetlosna silueta, fotograf tvrdi da nije nikoga bilo

'Duša ratnika ili anđeo'

Fotografija branitelja Nikole Margina postala je viralna na društvenim mrežama jer navodno dočarava čudo koje se zbilo na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru 18. studenog 2023. 

Naime, fotografirao je spomen obilježje. Kada je pogledao fotografiju, primijetio je na njoj prozornu svjetlosnu siluetu iako, kako tvrdi, ispred njega nitko nije bio. 

Objavljena je na Facebook stranici Bitka za Vukovar – najveća i najkrvavija bitka u Domovinskom ratu, uz konstataciju kako se radi o duši ratnika ili anđelu.

'Neka ova Duša, ako je od Boga, počiva u miru u Božjem zagrljaju', stoji u objavi koju su podijelile stotine ljudi. 


Vaša reakcija na temu