Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dino Petrić na Splitskom festivalu s pjesmom 'Previše sam tvoj'

Dino Petrić na Splitskom festivalu s pjesmom 'Previše sam tvoj'

Šira publika ga poznajue iz TV showa 'The Voice of Croatia'

Mladi talentirani glazbenik Dino Petrić predstavit će svoju novu pjesmu 'Previše sam tvoj' na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Autor teksta je Fayo, a glazbe i aranžmana Dragan Brnas Fudo. Spot je Dinko Pasini snimio u Zagrebu.

- Našli smo jedno super mjesto kod Arene Zagreb na nasipu u dubokoj travi, baš za dobre kadrove i da se slikovito opiše tematika pjesme. Snimatelj Dinko Pasini je odličan i jako sam zadovoljan s njegovim načinom rada i profesionalnošću. Na setu nam je bilo fenomenalno, zabavno, samo smo malo strepili da nam kiša ne pljusne, ali bili bi i to dobri kadrovi - rekao je Dino Petrić. 

Pjesma govori o prekinutom odnosu dvoje ljudi, a zbog čega je jedan od njih ostao u toj prošlosti zbog koje ne može ići dalje jer je još dio njegova života.

Ljubav prema glazbi i talent Dino pokazuje već sa sedam godina, kada je naučio svirati gitaru i nastupio na školskom koncertu u dvorani 'Petar Hektorović' na Hvaru. Kasnije je postao solist u školskom zboru mladih. Pred kraj osnovne škole osniva svoj prvi bend s kojim nastupa naredne četiri godine. Godine 2011. osvaja prvo mjesto na festivalu 'Love Story' u Splitu, a da je iznimno predan i nadaren izvođač, širokoj hrvatskoj javnosti je pokazao u prvoj sezoni TV showa 'The Voice of Croatia', gdje je dogurao do zavidnog polufinala.

Već 3. sezonu sudjeluje na HRT-ovoj emisiji 'A strana' koja je dobila nagradu za najemisiju godine.

Vaša reakcija na temu