Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash DOBITNIK 100.000 EURA: 'Osjećaj je fantastičan! Svugdje idem s osmijehom od uha do uha...'

DOBITNIK 100.000 EURA: 'Osjećaj je fantastičan! Svugdje idem s osmijehom od uha do uha...'

Došao je bez velikih očekivanja

Najveći mogući dobitak na Drugoj Šansi, u iznosu od 100.000,00 eura, ove je srijede u emisiji izvlačenja Lota 7 osvojio Ante Pahljina. On je zavrtio kolo s dobicima i kući odnio glavni dobitak.

'Osjećaj je fantastičan! Evo vratio sam se odmah drugi dan na posao, ali svugdje idem s osmijehom od uha do uha... Svi mi od reda čestitaju i oduševljeni su, a ja sam oduševljen i duplo više od njih...' sretno je zaključio Pahljina. 

Na televizijsko izvlačenje došao je bez velikih očekivanja, no na kraju ga je sreća ipak poslužila. 

'Razmišljao sam si, da dobijem 1000 eura bilo bi dobro, ali na kraju se sve posložilo i osvojio sam stvarno solidan iznos', rekao je Pahljina. Svoj će dobitak sada uložiti u građevinsku obnovu nekretnine.

'Već sam planirao obnovu krova i neke druge zahvate, a ovo mi je sad jedan vrlo dobar poguranac naprijed', objasnio je.

U istom kolu Lota 7 u Sesvetskom Kraljevcu osvojen je dobitak 6+1 u iznosu od 50.000,00 eura, a isti dan su dva dobitnika, iz Zagreba i Crikvenice, u igri Sve ili Ništa osvojila Jackpot od 80.000,00 eura. Još jedan Jackpot u igri Sve ili Ništa osvojio je ovog četvrtka sretni dobitnik koji je svoj listić uplatio putem interneta, što je šesti Jackpot u igri Sve ili Ništa ovog rujna.

Vaša reakcija na temu