Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Konferencija o snazi javno-privatne suradnje u Šibeniku

Konferencija o snazi javno-privatne suradnje u Šibeniku

Dolaze stručnjaci iz više od 40 zemalja

Konferencija OTMC (Organization, Technology and Management Conference) i IPMA Global PPF (IPMA Global Project Profession Forum) održava se u Šibeniku od 25. do 28. rujna 2024. godine. Tema je 'Izgradnja održivih budućnosti: Snaga javno-privatne suradnje' (Building Sustainable Futures: The Power of Public-Private Collaboration).

Okupit će preko 300 stručnjaka iz različitih država svijeta, a koji se u svom poslu bave temama upravljanja projektima te organizacije, tehnologije i menadžmenta u infrastrukturnim i graditeljskim projektima iz različitih industrija i poduzeća.

Na konferenciju dolaze stručnjaci iz preko 40 zemalja. Također, konferencija je pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, Hrvatske komore inženjera građevinarstva, Hrvatske gospodarske komore te Hrvatskog saveza građevinskih inženjera. 

Među istaknutim govornicima izdvajaju se svjetski lideri poput Ghassana Aouada, rektora Sveučilišta u Abu Dhabiju, Badra Burshaida iz Saudijske Arabije, koji je trenutni predsjednik Globalnog foruma za upravljanje projektima te Patricka Wirza i Istvana Sillea koji vode najveći energetski projekt u Njemačkoj - SuedLink.

Organizatori konferencije su Sveučilište u Zagrebu, Građevinski fakultet, Hrvatska udruga za organizaciju građenja, buildingSMART Hrvatska te IPMA - vodeća strukovna neprofitna i nevladina organizacija čiji je cilj promicanje kompetentnosti i znanja u području upravljanja projektima. IPMA Hrvatska članica je Međunarodne organizacije za upravljanje projektima (IPMA) koja broji više od 70 zemalja članica iz Europe, Australije, Azije, Afrike, Bliskog Istoka i Južne i Sjeverne Amerike.

Vaša reakcija na temu