Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Wikipedia OJKANJE: Jedinstveni koncert u Kotlenicama!

OJKANJE: Jedinstveni koncert u Kotlenicama!

Ulaz je slobodan

Udruga Ojkamine i domaćin KUD Pleter Dugopolje organiziraju trodnevni Međunarodni seminar ojkanja u Kotlenicama od petka 20. rujna do nedjelje 22. rujna. Seminar tradicijskog pjevanja, kojeg je UNESCO uvrstio na listu nematerijalne kulturne baštine svijeta, vodit će hrvatski etnomuzikolog Joško Ćaleta uz asistenciju Franke Kesić i Petre Crnčević. 

Završna prezentacija ove radionice u obliku koncerta održat će se na jedinstvenom amfiteatralnom lokalitetu Rupice u Kotlenicama. 

'Pozivamo sve zainteresirane na ovaj koncert u nedjelju 22. rujna s početkom u 16 sati. Adresa je Bistrička 32, Kotlenice. Ulaz je slobodan', poručuju iz TZ Dugopolje.


Vaša reakcija na temu