Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović PROMETNA U ZADRU Motociklist pa u kružnom toku i teško se ozlijedio

PROMETNA U ZADRU Motociklist pa u kružnom toku i teško se ozlijedio

Evo na što ih upozorava policija

U Zadru se noćas dogodila prometna nesreća u kojoj je teške ozljede zadobio 46-godišnji motociklist. U kružnom toku na križanju Puta Biliga i Puta Pudarice je izgubio kontrolu, prešao preko ruba kolnika i pao na kolnik. U bolnici je utvrđeno da je zadobio teške ozljede, a policija će o nesreći uputiti posebno izvješće.

Kako bi se smanjio broj stradavanja motociklista i mopedista te povećala njihova sigurnost u cestovnom prometu policija upozorava sve sudionike da se pridržavaju prometnih propisa.

'Motociklisti se moraju kretati sredinom obilježene prometne trake kako ne bi bili u tzv. mrtvom kutu drugih sudionika u prometu. Jako je bitno za motocikliste da se u zavojima ne kreću sredinom prometnice jer motor je u nagibu i tada se nalaze u suprotnom kolničkom traku', poručuju iz policije.

Vaša reakcija na temu