Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DOM MLADIH Umjetnički projekt Vedrana Ružića '6 metara'

DOM MLADIH Umjetnički projekt Vedrana Ružića '6 metara'

Priča je to o aktualnoj temi rušenja kuća, oduzimanja zemlje i sličnih nepravdi zbog 'viših' ciljev

U petak 10. svibnja Amfiteatar Doma mladih ugošćuje umjetnički projekt Vedrana Ružića '6 metara' koji obuhvaća konceptualni film, seriju instalacija i crteža te solo album s autorskim kompozicijama.

Projekt povezuje koncert jazz tria  - Vedrana Ružića na kontrabassu, Hrvoja Gallera na klaviru te Adriana Bernobića na bubnjevima uz projekcije crteža - žalbi kao i autorski film (25'). 

Projekt prikazuje tematiku rušenja kuća zbog izgradnje novog autoputa što je Ružić, vizualni umjetnik i jazz glazbenik odlučio prikazati u zvuku i slici. Priča je to o aktualnoj temi rušenja kuća, oduzimanja zemlje i sličnih nepravdi zbog 'viših' ciljeva. Kroz ovaj koncertno - vizualni projekt  prikazat će se reakcija na cijelu tu situaciju koja je i dalje aktualna.

Vedran Ružić autor je četiri jazz-albuma te dobitnik nagrade Porin za najbolji jazz album 2017. godine. Prijašnje projekte uspješno je prezentirao na brojnim pozornicama, pa je iza njega gotovo sto koncerata s vlastitim projektima.

U sklopu programa Total nova Multimedijalnog kulturnog centra slušamo ga u Amfiteatru Doma mladih 10. svibnja 2024. godine s početkom u 20.30 sat.

Više o program Total nova i nadolazećim izvedbama možete pronaći na: https://mkcsplit.hr/novosti/total-nova/.

Ulaznice

Ulaznice možete kupiti online https://shop.adriaticket.com/event-details/2857/vedran-ruzic--6-metara---multimedijalni-koncert , i na prodajnim mjestima: Dancing Bear - Dioklecijanova 6; Tisak Media Split - Vukovarska 207 te na dan izvedbe sat vremena prije početka događanja.

Vaša reakcija na temu