Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO/VIDEO Jedinstvo zaludjelo Kinu

FOTO/VIDEO Jedinstvo zaludjelo Kinu

Jedini predstavnici Hrvatske

Kao što smo već objavljivali, Splitski Folklorni ansambl Jedinstvo trenutačno se nalazi Kini. Na dvotjednoj turneji u ovoj dalekoj zemlji kao jedini predstavnici Hrvatske sudjeluju na drugom izdanju French Gannat International Art Festivala Qingxu, Taiyuan, koji se održava od 1. do 7. listopada.

Više o ovom povijesnom putovanju Jedinstva saznat ćemo nakon njihova povratka u Split 11. listopada. No, već sada prema dostupnim fotografijama i videozapisima možemo samo utvrditi da su članovi 

Jedinstva jednom riječju jednostavno zaludjeli mnogobrojnu kinesku publiku i posjetitelje ovog svjetskog festivala. Članove Jedinstva posebno je impresioniralo otvaranje festivala kojem je nazočilo gotovo 250.000 ljudi, dok je prijenos uživo pratilo više od 6 milijuna gledatelja. 

S obzirom na to da slike i snimke govore više od ičega, u nastavku pogledajte reakcije oduševljenih stanovnika Taiyuana i pokrajine Qingxu na nastupe članova FA Jedinstvo.

Vaša reakcija na temu