Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO/VIDEO: TV Dalmacija ima novo vodstvo, program i voditelje. Provjerite kako je bilo

FOTO/VIDEO: TV Dalmacija ima novo vodstvo, program i voditelje. Provjerite kako je bilo

S novim adutima kreću već idući tjedan

U hotelu Radisson Blu u Splitu predstavljeno je novo vodstvo, program i voditelji TV Dalmacije. Novi vlasnici televizije Ante Gabrilo i Pasko Tomaš okupljenim uzvanicima prikazali su sve ono što su proteklih mjeseci radili te su predstavili svoje nove adute s kojima kreću već idući tjedan.

Zanimljivo je kako se na televiziju nakon dugogodišnje stanke vraćaju Mirella Meić i Ina Koudela Dukan, poznata novinarska lica koja su 'zanat pekla' dugi niz godina. Iznenađenje je svakako bilo i što dugogodišnji radijski glas koji nas svako jutro budi na Radio Dalmaciji sada na TV Dalmaciji dobiva svoj vlastiti talk show, a riječ je naravno o Editi Lučić Jelić.

'S emitiranajem nastavlja i emisija 'DeStigma' urednice i dugogodišnje novinarke HINE-e Žakline Jurić, ali kako s radom nastavlja i Lana Tafra, voditeljica koja iza sebe ima najviše odrađenih kontakt emisija u Hrvatskoj. Stalna i provjerena postava TV Dalmacije također nastavlja sa svojim radom, a to su Sandra Barčot, Maja Pejković Kaćanski i Joško Elezović. Okupljenima su predstavljena nova TV lica koja će dobiti priliku kroz nove emisije predstavit se gledateljima. Tina Kaćunko, Karle Perhat, Renata Kovačić, Karlo Barbir i Nataša Debak tek su neki od njih', poručuju s TV Dalmacije.

Na event TV Dalmacije i DRAMA radija bilo je niz gradskih i županijskih vijećnika, direktora javnih tvrtki i ravnatelja javnih ustanova. Pozivu su se odazvali i splitski gradonačelnik Ivica Puljak, župan Blaženko Boban, ali i ministar Oleg Butković. Na predstavljanju programa TV Dalmacije bilo je i niz saborskih zastupnika Tomislav Šuta, Miro Bulj, Marijana Puljak ali i neki bivši zastupnici poput Petra Škorića i Ivane Ninčević Lesandrić.


Na događaju bila i imena s estradne scene poput Petra Dragojevića, Matka Jelavića, Duška Kuliša, Izabele Martinović, Johnnyja Gitare te kreatora Jurice Pirića, sportašice Nataše Bebić i mnogih drugih.

Vaša reakcija na temu