Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Radomir Đurđević FOTOGALERIJA Jazz orkestar HRT-a na Peristilu hitovima Dina Dvornika oduševio publiku

FOTOGALERIJA Jazz orkestar HRT-a na Peristilu hitovima Dina Dvornika oduševio publiku

Nastupili su i solisti Mario Huljev i Sabrina Hebiri

Na splitskom Peristilu sinoć je održan Split open jazz fair u organizaciji Evo ruke i HNK Split. 

Nastupio je Jazz orkestar HRT pod dirigentskim vodstvom maestra Mirona Hausera, a kao gosti nastupili su vokalni solisti Mario Huljev i Sabrina Hebiri

Koncert je posvećen Dinu Dvorniku te su se na repertoaru našli njegovi hitovi 'Ja bih preživio', 'Stvorena za to', 'Imam rep', 'Nadahnuće', 'Zašto praviš slona od mene', 'Misliš da sam blesav', 'Pelin i med', 'Neću da znam nikog osim tebe', 'Tebi pripadam', 'Jače manijače', 'Ljubav se zove imenom tvojim', 'Ti si mi u mislima', 'Ella-ee' i 'Rušila sam mostove od sna'. 

Publika na punom Peristilu je imala priliku po prvi put čuti javnu izvedbu ovih obrada u našoj zemlji jer je do sada bila samo izvedba na HTV programu. Odlična orkestracija i jazz obrada pod paskom dirigenta Mirona Hausera te odličnih mladih pjevača Sabrine i Marija oduševila je sve prisutne. 

Posebno su pljeskom nagrađivane i solaže članova orkestra sastavljenog od vrhunskih glazbenika, a većina njih ima i solo karijere. 

Vaša reakcija na temu