Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA Ljetna nedjelja na splitskoj Rivi

FOTOGALERIJA Ljetna nedjelja na splitskoj Rivi

Najviše je turista

Iako su temperature zraka visoke i prikladnije je dan provesti na plaži uz more, brojni su se nedjeljno jutro ipak odlučili provesti u šetnji ili na kavi na splitskoj Rivi. 

Ljetne odjevne kombinacije vladale su omiljenom gradskom šetnicom, a neke od njih i nisu bile baš primjerene s obzirom na to da je Grad odlučio kažnjavati one koji u kupaćim kostimima šetaju Splitom. 

Ipak, najviše je turista koji su ili tek stigli u grda pod Marjanom ili su na putu prema nekom od srednjodalmatinskih otoka. Na Rivi je bio i naš Veljko Martinović, a koga je sve 'uhvatio' pogledajte u priloženoj fotogaleriji.

Vaša reakcija na temu