Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić FOTOGALERIJA Salma Hayek snima u Splitu, pogledajte nove fotografije slavne glumice

FOTOGALERIJA Salma Hayek snima u Splitu, pogledajte nove fotografije slavne glumice

Fotoreporter Dalmatinskog portala uspio je uhvatiti u kadar hollywoodsku zvijezdu kod Galerije Meštrović

Hollywoodska zvijezda Salma Hayek u Splitu je zbog snimanja filma 'Bliss'. Producentska ekipa se trudi da slavna glumica bude što manje izložena pogledima građana i fotoreportera, ali fotoreporter Dalmatinskog portala je uspio uhvatiti kod Galerije Meštrović.

Prije toga je bila na Vidilici, a iz gradske uprave su obavijestili javnost da će se film snimati i u staroj gradskoj jezgri, pa su zamolili građane za strpljenje kada neke ulice budu neprohodne... 

U filmu glumi i Owen Wilson, koji je dosta pristupačniji, mnogi su se već Splićani i Splićanke s njim fotografirali, a bio je i na koncertu elektro-pop atrakcije GusGus na bedemu Cornaro.

Vaša reakcija na temu