Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Grubnić mazio Blooma pa se raznježio

Grubnić mazio Blooma pa se raznježio

'Život je baš čudesan'

Modni stilist Marko Grubnić (38) obožava Blooma, sina svoje prijateljice Maje Šuput Tatarinov (41), koji će ovih dana napuniti dva mjeseca. Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj je pozirao s njime u naručju.

- To što imam priliku zagrliti ovog slatkog malog dragulja podsjeća me na to da je život lijep i čudesan - napisao je. Slika je nastala u pomno uređenoj sobi dječaka u Majinu i Nenadovu domu, a Grubnić je ondje često jer su obiteljski prijatelji. 

Momci su dobili pohvale na račun svog izgleda, a na društvenim mrežama zlobnici su odmah prokomentirali da Marko nije trebao staviti nogu u tenisicama na stolac. 

- Kakvi frajeri - napisala je jedna pratiteljica, a druga sarkastično dodala: 

- Tim cipelama je baš mjesto na stolici, prenose 24 sata

Vaša reakcija na temu