Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KLUB ZONA Doznajte sve o studiranju u Danskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu

KLUB ZONA Doznajte sve o studiranju u Danskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu

Pripremili su i druga događanja do kraja veljače

U klubu Zona sutra će s početkom u 18 sati BHV Education održati predstavljanje studija u Danskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu, a u 19 sati predstavljanje mogućnosti srednjoškolskog obrazovanja u inozemstvu te pohađanja tečajeva jezika i profesionalne orijentacije

- Danska nudi potpuno besplatno kvalitetno obrazovanje koje privlači veliki broj studenata koji su u potrazi za učenjem u inovativnom, prijateljskom i sigurnom okruženju, a svi koji tijekom ove akademske godine upišu studij u Ujedinjenom Kraljevstvu, drugom najboljem obrazovnom sustavu na svijetu, imaju pravo na studentski kredit - objašnjava Marija Juranović iz BHV Education, pozivajući učenike viših razreda srednje škole na prvo predavanje u klub Zona.

- Srednjoškolska razmjena u inozemstvu otvara vrata za upis na prestižna svjetska sveučilišta i prilika je za stjecanje raznih vještina, a ovo predstavljanje je prilika za roditelje i učenike da se na jednom mjestu informiraju o programima, uvjetima i procesu prijave. Također će se predstaviti i najbolje škole jezika koje pružaju mogućnost boravka u zemlji u kojoj se jezik izvorno govori i učenje uz suvremene metode rada. Predavanje će biti prilika i za informiranje o testu profesionalne orijentacije po Harrison Assesment metodi koja pomaže otkriti talente i najjače i najslabije strane osobnosti, odnosno usmjeriti razvoj karijere - najavljuje drugo predavanje, namijenjeno učenicima nižih razreda srednje škole.

Iz kluba Zona poručuju kako se njihove aktivnosti sufinanciraju iz prihoda ostvarenih iznajmljivanjem prostora o čemu je više informacija dostupno na infozona.hr/najam.

Klub Zona je u veljači pripremio i brojna druga događanja. 

Šahovsko popodne je subotama, 15. i 29. veljače, od 18-20 sati, a Večer društvenih igara 'Ajmo se igrat' od 20 do ponoći. Književna čajanka je večeras u 20 sati. Živa knjižnica na temu LGBT osoba je u četvrtak 20. veljače od 18 do 20 sati, a izložba 'Nacionalni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja' je u srijedu 26. veljače u 19 sati. 

Vaša reakcija na temu