Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Radomir Đurđević Koncertom Cubisma otvara se Kaštelansko kulturno i zabavno ljeto

Koncertom Cubisma otvara se Kaštelansko kulturno i zabavno ljeto

Ulaz je slobodan

Svečanost otvaranja Kaštelanskog kulturnog i zabavnog ljeta bit će u četvrtak, u 20.30 sati, na platou ispod Gimnazije u Kaštel Novom. Kaštelani i njihovi gosti moći će uživati u plesnom ritmu sastava Cubismo koji svojom mješavinom glazbenih stilova nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Cubismo je hrvatski sastav osnovan 1995. godine, ime su dobili po uspješnici Dizzya Gillespiea 'Cu-bi Cu-bop'. Cubismo je najuspješniji sastav u povijesti Porina. Dobitnici su rekordnih 24 Porina, a nominirani preko 40 puta. Njihov album 'Motivo cubano' bio je nominiran u rekordnih 13 kategorija. Za album 'Junglesalsa' osvojili su rekordnih 7 Porina, a posljednji album 'Tumbao' objavili su 2020. godine u suradnji sa Jazz orkestrom HRT-a.

Ulaz na koncert je slobodan.

Vaša reakcija na temu