Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
 Pogled u plavo dolazi u Popovaču

Pogled u plavo dolazi u Popovaču

Naučite roniti potpuno besplatno

Ljeto u Popovači već tradicionalno počinje postavljanje 10 metarskom bazena u centru Popovače u organizaciji Grada Popovače, Turističke zajednice Grada Popovače  uz podršku Agencije Plava promocija, a svi zainteresirani posjetitelji te posebno oni najmlađi imat će priliku potpuno besplatno okušati se u ronjenju s punom ronilačkom opremom i uz stručni nadzor instruktora ronjenja.

Tijekom ovog vikenda, 29. i 30. lipnja, ronjenje će biti dostupno svim građanima i posjetiteljima grada Popovače koji će imati priliku uživati u čarima i ljepotama ronjenja u sklopu projekta Pogled u plavo.

Besplatna probna ronjenja u kontroliranim uvjetima bazena pod punom ronilačkom opremom, uz glazbenu podlogu i uz stručno vodstvo instruktora ronjenja bit će omogućena 29. od 10 do 21 sat i 30. lipnja od 10 do 18 sati na gradskom trgu, Trg 2, Popovača.

Nakon kraće edukacije i osnovne poduke o ronjenju te ronilačkog opremi, zaronom u bazen projekta Pogled u plavo posjetitelji će imati priliku razgledavati podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa, Marjana Radovića koja se nalazi na unutarnjim stranicama bazena i prikazuje ljepote hrvatskog podmorja, dok će se za sigurnost ronioca početnika brinuti ronilački tim Pogleda u plavo.

Cilj projekta je osim promocije ronjenja Hrvatske kao ronilačke i turističke destinacije, poticanje čim većeg broja osoba na bavljenje sportom i vodenim aktivnostima te uključivanje mladih u promotivne, edukativne i ekološke programe i aktivnosti.

Za probno ronjenje potrebno je ponijeti ručnik i kupaći kostim, a rezervacije za sudjelovanje u Pogledu u plavo moguće su dolaskom na Trg 2 u Popovači ili putem linka: https://www.pogleduplavo.com/pogled-u-plavo/pogled-u-plavo-popovaca

Medijski pokrovitelji projekta Pogled u plavo su Morski.hr, SCUBAlife magazin i Gorgonija.com, te se provodi uz veliku podršku HONDA MARINE (Fred Bobek d.o.o.).
Za ugodno ronjenje uz glazbenu podršku pobrinulo se Hrvatsko društvo skladatelja i stručna služba ZAMP koji su se sa zadovoljstvom pridružili projektu.

Gostovanja Pogleda u plavo mogu se pratiti na službenim stranicama projekta Pogled u plavo www.pogleduplavo.com i Agencije Plava promocija https://plava-promocija.com/.

Budite i Vi dio Pogleda u plavo!

Vaša reakcija na temu