Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Španjolska uvjerljivo svladala Gruziju

Španjolska uvjerljivo svladala Gruziju

U četvrtfinalu će snage odmjeriti s domaćinom Njemačkom

U osmini finala Europskog prvenstva Španjolska je uvjerljivo svladala Gruziju 4:1.

Španjolci su dobro ušli u susret, međutim, onda je u 18. minuti uslijedio šok. Otar Kakabadze ubacio je s desne strane, a Robin Le Nomrand poslao loptu u vlastitu mrežu. 

Poslije primljenog pogotka Španjolska je postala još aktivnija, plela je mrežu oko gruzijskog šesnaesterca, a onda je Rodri pred kraj prvog poluvremena preciznim udarcem poravnao rezultat. 

Španjolci su u 51. minuti poveli pogotkom Fabiana Ruiza, a zatim i potvrdili svoju pobjedu pogocima Nice Williamsa u 75. te Danija Olma u 83. minuti. 

Španjolska je tako uvjerljivo svladala Gruziju i izborila četvrtfinale natjecanja, gdje će snage odmjeriti s domaćinom Njemačkom.

Vaša reakcija na temu