Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Maraya ima novi ljetni singl

Maraya ima novi ljetni singl

Pogledajte spot za 'Fashion killa'

Dance house singl 'Panamera' prošlog je ljeta vozio svim play listama, a intrigantna kantautorica Maraya i ovog ljeta ima uptempo grmilicu 'Fashion killa' uz koju koktel u ruci ne može ostati neproliven.

Za vrhunsku produkciju zaslužan je Seni iz studija All in koji je producirao i Marayin aktualni EP 'Enigma', a surađivao je i s ultimativnim predstavnikom Z generacije Voyageom. Maraya autorski potpisuje sve svoje pjesme, a puno pažnje posvećuje i njihovom vizualnom predstavljanju koje je potpuno u funkciji glazbe koju stvara. Spot za 'Fashion killa' sniman je u režiji Vala Pulića na atraktivnim lokacijama - u zagrebačkom hotelu DoubleTree by Hilton i duž opatijske obale gdje se Maraya u prelijepom ženskom društvu prepustila čarima ljeta na super brzoj jahti Pardo 43 u vlasništvu Adria Luxury Boats, istom modelu na kojem je početkom ovog mjeseca Dua Lipa u Italiji snimala kampanju za jedan poznati modni brend.

Ovo ljeto će za Marayu biti radno, obilježit će ga nastupi i snimanje pjesama za novi album koji će, kako najavljuje, biti puno razigraniji od prethodnika.

'Ljeto me posebno inspirira, možda zato što sam tada i rođena pa dobijem neku posebnu energiju koju pretočim u pjesme. Pri pisanju 'Fashion killa' imala sam točnu viziju kako ju želim prikazati kroz video, a u pretvaranju ideje u divnu realnost pomogli su Adria Luxury Boats i DoubleTree by Hilton kojima sam jako zahvalna, kao i cijeloj ekipi koja je bila odlučna u namjeri da dobijemo sjajan spot, što smo i uspjeli. Kliknite, poslušajte i pogledajte, nećete požaliti!', kazala je.


Vaša reakcija na temu