Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Matea Smolčić Senčar Menadžment Tonyja Cetinskog: Stao je na trenutak na nogostup i nastavio dalje

Menadžment Tonyja Cetinskog: Stao je na trenutak na nogostup i nastavio dalje

'Nije parkirao nasred ulice'

Menadžment pjevača Tonyja Cetinskog reagirao je na tekst prometnog stručnjaka Željka Marušića kojeg smo prenijeli s AutoPortala u koje je prokomentirao situaciju u kojoj se našao poznati pjevač Tony Cetinski.

Reakciju prenosimo u cijelosti.

'Svaki portal objavljuje svoju priču i još nadoda informacije koje nemaju veze sa istinom, već sa ciljem da ga javno osudite i uništavate nečiji život.

Tony Cetinski se nije parkirao nasred ulice već je na trenutak stao na nogostup (kao što se i vidi na slici) i nakon toga nastavio dalje. Niti je parkirao/ostavio auto, niti se to dogodilo u pješačkoj zoni, niti je parkirao nasred ceste, niti je izjavio da je odgovarao na poruku.

Stao je da trenutak na nogostup i nastavio dalje', stoji u reakciji.

Vaša reakcija na temu