Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MODNA IZDANJA NA MELODIJAMA JADRANA Bilo je rupica, šljokica i haljina koje su otkrivale 'nešto više' kože, pogledajte video

MODNA IZDANJA NA MELODIJAMA JADRANA Bilo je rupica, šljokica i haljina koje su otkrivale 'nešto više' kože, pogledajte video

Evo kako su izvođači komentirali svoje odjevne kombinacije

Melodije Jadrana donijele su 23 nove pjesme, a kako se pazilo na savršenu izvedbu u Galeriji Meštrović, tako se puno pažnje obratilo i na modna izdanja. I dok su neki izabrali ljetne kombinacije i boje, drugi su na pozornicu izašli u klasici. Bilo je toaleta, rupa na haljinama, kao i onih koje su otkrivale 'nešto više' kože.

Nezaobilazne su bile i šljokice, za koje su se odlučili, ni manje ni više, već muškarci. Jedni od njih su članovi grupe Cambi koji su bili skladni u crnim hlačama i majicama, pa su posebno do izražaja došli njihovi sakoi sa zlatnim šljokicama koje je radila Duška iz Veštita. Priznali su kako im na visokim temperaturama nije najugodnije.

- Za ljepotu se trpi - našalio se Sandro iz Cambija, a s njim su se složili i kolege.

Da su šljokice ove godine na Melodijama Jadrana bile 'must have', potvrdio je i Tiho Orlić.

- Vruće je, zato su tu rupice na majici, pa su one moja ventilacija. A šljokice, uvijek rock 'n' roll. 

U nešto drugačijem stylingu, u kojem ga nismo često imali prilike vidjeti, nastupio je Petar Šegedin Pjero. Odabrao je svijetlo plavo odijelo i bijelu košulju, a kao posebni modni detalji istaknuli su se siva leptir mašna i rubac.

- Odlučija sam se za malo moderniji đir. Tu je i Tonči, a znam da će biti nešto moderno od njega pa da se uskladim - rekao je Pjero pa dodao i kako je zbog sunčanja dobio nekoliko pramenova.

Zeleno laneno odijelo bilo je modni odabir Marina Jakobića.

- Sada ću ti otkriti jednu tajnu. Nemam živaca birati robu, uzmem 'prvo s reda'. Ovo odijelo sam kupio na jednoj internetskoj stranici iz Londona i bio sam sretan kada je stiglo i sve mi je odgovaralo - našalio se Marino.

Doris Dragović zablistala je u ljubičastoj haljini, poput prave dive, a koju su krasili dijamanti oko vrata. Toaletu je dizajnirala njena dugogodišnja kreatorica, Anamarija Asanović.

Prvi put u ljubičastoj boji vidjeli smo Domenicu, koja je nosila ljubičastu haljinu s golim leđima i prorezima, koju potpisuje bračni par Pirić.

- Plava je moja boja, ali smo se odlučili za nešto drugačije. Vjerovali ili ne, po prvi put sam u ljubičastoj. Presretna sam što mi je Marija radila kreaciju, bila je to ljubav na prvi pogled. Mislim da sam puno napredovala u stilu. Prije sam uvijek htjela nešto zatvoreno i da se osjećam dobro. Ne mogu zamisliti da sam došla u fazu da mi se sviđa nešto malo otvorenije, valjda je došlo s godinama - kazala je Domenica.

Arileo je nosila i Lorena Bućan. Zasjala je u bijeloj haljini s rupama koje imaju posebnu simboliku.

- U pjesmi pjevam o ranama i melemu koji to sve liječi. Tu su rupe koje imaju simbol rana, a vidjeli ste i u nastupu da sam rukama prelazila preko njih kao da stavljam melem na rane.

Jelena Rozga se odlučila za klasiku, pa je obukla crno odijelo i time naglasila novu, nešto kraću frizuru. 

U videozapisu pogledajte kako su izgledali izvođači i što su nam još otkrili.

@dalmatinskiportal MODNA IZDANJA NA MELODIJAMA JADRANA Bilo je rupica, šljokica i haljina koje su otkrivale ‘nešto više’ kože Evo kako su izvođači komentirali svoja modna izdanja #melodijejadrana #glazba #moda #dalmatinskiportal original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu