Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Pet Centar Dujmovača i Zaklada za zaštitu životinja Bestie organizirali veselo ljetno druženje

Pet Centar Dujmovača i Zaklada za zaštitu životinja Bestie organizirali veselo ljetno druženje

'Dolaskom godišnjih odmora, suočavamo se s povećanim brojem napuštenih ljubimaca'

Jučer je u Pet centru Dujmovača u Splitu održano veselo ljetno druženje u suradnji sa Zakladom za zaštitu životinja Bestie. Događaj je privukao brojne Splićane, ljubitelje životinja, te članove zaklade Bestie i predstavnike Pet centra. Poslijepodne je proteklo u znaku zabave i druženja sa štićenicima zaklade Bestie.

'Dolaskom godišnjih odmora, suočavamo se s povećanim brojem napuštenih ljubimaca. Kao zajednica, želimo pozvati vlasnike na odgovorno vlasništvo te potaknuti udomljavanje napuštenih životinja. Pet centar ove godine slavi svoju 25. godišnjicu rada i ponosan je na veliki broj udruga u svim gradovima u kojima posluje, pomažući štićenicima udruga i zaklada za životinje', poručili su organizatori..

'Izuzetno je bitno približiti građanima i zajednici problem napuštenih životinja, educirati o odgovornom vlasništvu te učiti nove generacije brizi o životinjama. Svaki građanin može doprinijeti boljitku zajednice kroz male znakove pažnje, druženje sa štićenicima i prijeko potrebne donacije koje se mogu donirati u svakom Pet centar dućanu', zaključili su zajedno direktor marketinga Pet centra Hrvatska, Mara Vuković, i član i glasnogovornik zaklade Bestie, Zvonimir Filipović.

'Naša suradnja započela je početkom godine i jako smo sretni što Pet centar prepoznaje potrebe udruga i zaklada te pomaže osviještenosti na lokalnoj razini kroz edukaciju svojih kupaca i zajednice te kroz mnogobrojne zajedničke donacije građana i samog Pet centra', izjavio je Zvonimir Filipović.

Ovaj događaj još jednom je pokazao važnost zajedničkog djelovanja u promicanju odgovornog vlasništva i brige za životinje, a Pet centar i zaklada Bestie nastavit će suradnju na dobrobit životinja i zajednice.

Vaša reakcija na temu