Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović PISAROVIĆ O DROGAMA 'Svi smo nešto probali'

PISAROVIĆ O DROGAMA 'Svi smo nešto probali'

Otkrila zašto je nije bilo na sceni 20 godina

Pjevačica Vesna Pisarović gostovala je na srpskoj televiziji Pink u emisiji Premijera, te je progovorila o tome zašto je nije bilo na sceni preko 20 godina, ali i o drogama na estradnoj sceni, prenosi Index.

'Ja sam otišla studirati jazz u Haag, pa magisterij pjevanja u Londonu. Onda sam otišla u Berlin na jedan jazz koncert, zaljubila se u jedan band i počela od nule. Preselila sam se u Berlin i još uvijek sam na relaciji Zagreb-Berlin. Izdala sam pet albuma i onda su se dogodili klinci', rekla je pjevačica aludirajući na to da su njene stare hitove otkrile mlađe generacije.

'Željela sam promjenu, bila sam ponovno studentica, to još uvijek traje, ja sam još student i tako se osjećam, da sam mala i da nedovoljno znam. Ne volim slavu niti biti prepoznata, iako volim glazbu i publiku. Kad sam u javnosti obično nosim šiltericu i hodam kao muško, nikad nisam previše sređena...', rekla je.

'Droga je dostupna i nije ju problem naći'

'Glas me jedino odaje, pa me znaju prepoznati. U inozemstvu pjevam isključivo jazz, to sam druga ja, dok u Hrvatskoj i Srbiji uz jazz pjevam i pop. Od tog trenutka koncerti su se zaredali, tako da uskoro izdajem i pop album, prva će pjesma izaći 1. rujna', dodala je Pisarović.

Novinarka ju je zatim upitala da komentira temu emisije o drogama na estradnoj sceni. 

'Droge ima svugdje, među studentima, osnovnoškolcima, droge ima sve više... Ona je dostupna i više je nije problem naći, to je samo stvar individue koja ima želju probati. Svi smo probali nešto, netko stane u nekom trenutku, netko ode dalje...

Mislim to je normalna stvar, samo se treba educirati javnost u smislu da ukaže na one krajnje problematične, ekstremne probleme koje droga radi, ili alkohol. Treba sve umjereno, to je jako teško za nas ljude', rekla je pjevačica.

Vaša reakcija na temu