Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović POČETAK KONCERTNE SEZONE U AURORI Grupa Dalmatino nastupa u Primoštenu

POČETAK KONCERTNE SEZONE U AURORI Grupa Dalmatino nastupa u Primoštenu

Early bird karte su već rasprodane

Grupa Dalmatino održat će 9. travnja 2023. koncert u primoštenskom klubu Aurora. Splitski bend nije potrebno posebno predstavljati, njihovu glazbu slušaju sve generacije, a idealan je za početak koncertne sezone u Aurori.

Otkako su izdali svoj debitantski album 'Cukar i sol', koji su prodali u više od 20.000 primjeraka, pokrenuli su malu revoluciju u dalmatinskoj pop glazbi i stekli veliku popularnost.

- 'Dajem ti rič', ' Dvi sestre blizanke', 'Bura okriće', 'Ditelina s čet'ri lista', 'Još jedan put' samo su neki od poznatih hitova iz bogate dugogodišnje karijera Dalmatina koji će, ne sumnjamo, i na samom početku ove sezone napuniti Auroru i dobro vas zabaviti - poručuju iz Aurore.


Early bird karte su već rasprodane stoga je pušten novi kontingent ulaznica po cijeni od 18 eura, a možete ih kupiti na prodajnim mjestima Adriaticketa i online www.adriaticket.com.

Vaša reakcija na temu