Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RTL Prošle godine nastupala na Splitskom festivalu, a sada oduševila žiri Superstara

Prošle godine nastupala na Splitskom festivalu, a sada oduševila žiri Superstara

'Vrlo si ozbiljan materijal', rekao joj je Huljić

U Večeri mladih izvođača na prošlogodišnjem izdanju Splitskog festivala predstavila se Lorenza Puhar, a večeras je otvorila treće audicijsko izdanje 'Superstara'. Rovinjanka je stigla u pratnji gitarista Luke


foto: Dalmatinski portal

Otkrila je da se glazbom bavi od djetinjstva te da trenutno bavi glazbom te cabaretom. Velika joj je strast i latino ples, kojim se počela baviti tijekom boravka u Engleskoj. Usto, Lorenza i slika.

Pred žirijem 'Superstara' izvela je 'Back to Black' Amy Winehouse, a sjajnom izvedbom potpuno ih je oduševila. 

- Ti si stvorena za ovo, imaš lijep vokal, ovakva boja i onda si još tako slatka da bi ja tebe stalno gledala i slušala. To je cijeli paket, a ja te gledam kao jedno šareno čudo - komentirala je Severina

- Vrlo si ozbiljan materijal, možda najbolja što smo vidjeli dosad u ove dvije sezone - dodao je Tonči Huljić

- Cabaret kažeš, to ti je pomoglo neviđeno. Čudo si - složio se Filip Miletić

- Prekrasno - zaključila je Nika Turković i pokrenula glasanje rekavši 'Da'. Lorena je audiciju prošla uz jednoglasan žiri.

Vaša reakcija na temu