Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram (Severina) SEVERINA O INCIDENTU NA GRANICI 'To što mi se dogodilo, ne želim da se ikad ikome ponovi'

SEVERINA O INCIDENTU NA GRANICI 'To što mi se dogodilo, ne želim da se ikad ikome ponovi'

Oglasila se na društvenim mrežama

Severina je sinoć krenula za Srbiju, međutim srpska policija privela ju je na razgovor prilikom prelaska granice zbog 'spornih izjava' koje je davala u javnosti. Nakon razgovora, Severina je ipak puštena da uđe u Srbiju, ali se ona vratila u Hrvatsku. O svemu se oglasila na društvenim mrežama.

'Incident koji mi se dogodio na granici sa Srbijom detaljno je opisan u fotkama. To što mi se dogodilo, ne želim da se ikad ikome ponovi. Zbog slobode mišljenja i govora, zbog nas, naše djece, zbog toliko ljubavi koja putuje dnevno preko naših granica.... Tu smo, jedni i drugi i jedni za druge.

Ajmo curice ajmo dječaci, studenti i đaci, policajci... posebno granični. Nemojmo, molim vas, sada vraćati istom mjerom. Pustite moje kolege iz Srbije da i dalje nesmetano dolaze i rade u Hrvatskoj. Suradnja u kulturi ne smije stati, ekonomija je ionako nezaustavljiva. Jedino tko od ovoga može profitirati su isključivo političari i njihova kamarila.

Hvala svima na podršci, hvala na brojnim porukama, koje ne stižem ni pročitati, a kamo li objaviti. Najviše ih je iz Srbije: Beograda, Novoga Sada, Šapca, Rume, Pazara, Čačka, Niša, Loznice… isprika onima koje sam izostavila, ispunili ste moje srce. Svi pišete isto: 'Srbija nije Vučić, Srbija smo mi'', napisala je.

Vaša reakcija na temu