Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SINJ Postavljene ograde radi urušavanja krovišta na Trgu kralja Tomislava

SINJ Postavljene ograde radi urušavanja krovišta na Trgu kralja Tomislava

Grad apelira na građane da poštuju mjere i ograničenja

Jutros je Komunalno redarstvo Grada Sinja postavilo zaštitne ograde na Trgu kralja Tomislava kako bi se spriječile moguće posljedice urušavanja dijela oštećenog krovišta na jednoj od zgrada. Ove preventivne mjere poduzete su u cilju osiguravanja sigurnosti građana i prolaznika.

Zbog toga što se radi o zaštićenom kulturnom dobru, Komunalno redarstvo je odmah obavijestilo Konzervatorski zavod u Splitu, koji je nadležan za ovu lokaciju. Grad Sinj nastavit će suradnju sa svim relevantnim institucijama kako bi se osiguralo pravovremeno saniranje oštećenja te očuvala kulturna baština ovog prostora.

Grad apelira na građane da poštuju postavljene mjere i ograničenja te izbjegavaju kretanje u blizini ograđenog područja dok se ne provede sanacija.

Vaša reakcija na temu