Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press SRETNI DOBITNIK 'Shvatio sam da imam Joker broj, to je bila luda sreća... Skakao sam po boravku…'

SRETNI DOBITNIK 'Shvatio sam da imam Joker broj, to je bila luda sreća... Skakao sam po boravku…'

Nije rekao nikome

'Igram loto već 30 godina i uvijek uplatim negdje usput. Tako sam i ovaj put, točio gorivo i odigrao jednu kombinaciju Lota 6 s Jokerom', započeo je svoju priču dobitnik koji je 29. rujna osvojio dobitak Joker 6. 

On je uplatio listić za 85 centi te osvojio iznos od 64.755,60 eura. Za dobitak je saznao provjeravajući teletekst rezultate. 

'Prvo sam gledao brojeve od lota, ali tu nisam ništa osvojio… Onda sam shvatio da imam Joker broj, to je bila luda sreća... Skakao sam po boravku, ali nisam baš nikome rekao. To će ostati moja mala tajna…', priznao je dobitnik.

U jučerašnjem izvlačenju osvojen je dobitak Joker 5 u iznosu od 6.000,00 eura na adresi Dugoselska 16, Sesvetski Kraljevec.

Večeras je novo kolo Lota 7 u kojem možete osvojiti Jackpot u iznosu od 1.000.000,00 eura, a u četvrtak je novo izvlačenje Lota 6 za Jackpot u iznosu od 170.000,00 eura.

Vaša reakcija na temu