Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram (Jackmaster) SVIJET GLAZBE TUGUJE Poznati DJ preminuo nakon ozljede glave na Ibizi

SVIJET GLAZBE TUGUJE Poznati DJ preminuo nakon ozljede glave na Ibizi

Imao je samo 38 godina

Preminuo je Jack Revill, poznatiji kao Jackmaster, DJ i producent iz Glasgowa. Imao je 38 godina. Tužnu vijest potvrdila je njegova obitelj objavom na društvenim mrežama. Otkrili su da je uzrok smrti ozljeda glave.

'S dubokom tugom potvrđujemo preranu smrt Jacka Revilla, mnogima poznatog kao Jackmaster. Jack je tragično preminuo na Ibizi ujutro 12. listopada, nakon komplikacija koje su proizašle iz slučajne ozljede glave.

Njegova obitelj - Kate, Sean i Johnny - potpuno je slomljena. Iako su dirnuti ogromnom podrškom prijatelja, kolega i obožavatelja, obitelj ljubazno traži privatnost dok se bore s golemom tugom zbog ovog razornog gubitka', piše u objavi.

Vaša reakcija na temu