Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TEATAR UZ MORE: U ponedjeljak smijeh se nastavlja uz stand up Peđe Bajovića

TEATAR UZ MORE: U ponedjeljak smijeh se nastavlja uz stand up Peđe Bajovića

Dođite u Loru

Publika Teatra uz more itekako je uživala na sinoćnjoj izvedbi najnovije komedije kazališta Moruzgva 'Prekid preko veze'.

Prepuno gledalište oduševila je izvedba Petre Kurtele, Matije Šakoronje i Filipa Detelića a njihova zarazna energija kupila je publiku već s početkom izvedbe.
Komedija 'Prekid preko veze' djelo je nagrađivanog autora TristanaPetitgirarda a režije se prihvatio vrsni redatelj Krešimir Dolenčić što je uz odličnu glumačku izvedbu rezultiralo duhovitom komedijom o ne baš romantičnom prekidu veze.

'Kazalište Moruzgva svojim izvedbama nikad ne razočara što publika itekako dobro zna. Sudeći po reakcijama publike već na prvu izvedbu sigurni smo kako će Prekid preko veze u Splitu itekako imati svoju publiku na jesen. 

Program Teatra uz more nastavljamo te već u ponedjeljak, 8. srpnja, očekujemo i dobro se nasmijati uz stand-up veterana na našim prostorima Peđu Bajovića. Nasmijao je veći dio Europe pa smo sigurni kako će i Split biti zadovoljan', kaže Damir Bubalo iz Teatra uz more.

U ponedjeljak, 8. srpnja ljetna pozornica u Lori rezervirana je za stand-up.
Na nju će se popeti jedan od pionira stand-up forme kod nas Peđa Bajović. Njegova karijera traje više od 20 godina. Dok je stand-up kod nas još bio u povojima upravo Peđa Bajović bio je jedan od onih koji su utrli put za sve današnje izvođače ove itekako zahtjevne forme.
Svoj uspjeh je dokazao ne samo brojnim nastupima u Hrvatskoj i regiji, već i zavidnim brojem nastupa u gotovo svim zemljama Europe i SAD-u iz kojih je donio i poneku nagradu kao potvrdu svog uspjeha. 

Kompilacijom ponajboljeg materijala iz svojih uspješnih tematskih predstava u Splitu će izvesti 'NAJBOLJI ́ sat i kusur' za koji sam kaže kako daje garanciju za odličnih sat vremena dok ovaj kusur prvenstveno ovisi od  publike. Zasad je najkraća izvedba trajala 1h i 37 min a na nama je da vidimo s koliko dodatnih minuta će ga splitska publika nagraditi.

Četvrtak, 18. srpnja rezerviran je za još jednu, 12. po redu, izvedbu komedije 'Kad udari južina' u Splitu u izvedbi Petre Kraljev i JagodeKumrić.
Splitska i hrvatska publika, brojnim  rasprodanim izvedbama, već je nagradila naše Splićanke za njihov rad, ali interes za Južinu i dalje ne posustaje te je i ova izvedba već skoro rasprodana.

Srpanjski repertoar zaokružit će prava kazališna poslastica glumačkih gostiju iz Novog Sada.  Komedija 'Svadbena zvona' Srednjoeuropskog kulturnog centra Novi Sad koju izvode nagrađivani glumci Ivana Vukčević, Đorđe Kukuljica i Mihajlo Nestorović 24. srpnja stiže na Teatar uz more.

Komedija 'Svadbena zvona' istinska je burleska i komedija zabune s ciljem da publiku uvuče svom pažnjom u kazališni vrtlog tuđih života. No i u tuđim životima ponekad nije teško se prepoznati a u dobroj komediji i tome i nasmijati!

ULAZNICE:

ONLINE na www.teataruzmore.comwww.entrio.hr

INFO I REZERVACIJE: 091 795 7260

Knjižara-papirnica PAPIRKO (Put Brodarice 4, Split pon-pet 7:30-20h i sub 8-19h)

Dancing Bear (Dioklecijanova 6)

Ghetaldus i Tisak media (City Center)

blagajna u Lori (na dan izvedbe od 19 sati)

Vaša reakcija na temu