Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Tedi Spalato: 'Koncert u Oliverovu čast treba biti tradicija'

Tedi Spalato: 'Koncert u Oliverovu čast treba biti tradicija'

Nikada njegovu glazbu nećemo moći izvesti kao on, ali možemo njegovati njegovo djelo, smatra pjevač

Tedi Spalato sinoć je na koncertu 'Vridilo je' u Spaladium Areni izveo neke od najljepših Oliverovih pjesama na koje je publika ustajala na noge i pljeskala. Nakon koncerta podijelio je svoje dojmove s novinarima.

- Mislim da je Oliver u ovom trenutku sretan. Dali smo svoju dušu i srce, svi glazbenici, Split i njegova obitelj. Slavili smo ga večeras, sve ono što nam je ostavio,  ostavit će generacijama. Slavimo Olivera koji je tu negdje među nama - rekao je u dahu, pa je otkrio kako je bilo stajati na pozornici i izvoditi njegove pjesme.

- Bilo je emotivno i zahtjevno iz respekta prema njemu, publici i svim glazbenicima koji su doprinijeli onome što je on stvarao. U konačnici sam se osjećao ispunjeno i radosno što smo mu dali ovo za njegov rođendan. Hvala svima što su ovu večer popratili na način dostojan jednog velikog glazbenika koji je otišao u povijest - poručio je Tedi kojeg su novinari potom pitali trebali se nešto ovakvo ponoviti za Oliverov idući rođendan ili neki drugi datum.

- Što se mene tiče, apsolutno i to s velikom radošću. Mislim da njegova glazba nikada neće prestati. Nikada je nećemo moći izvesti kao on, ali je možemo uživo izvesti i njegovati njegovo djelo. Ovo treba biti tradicija, da se održi veliki koncert njemu u čast - zaključio je Tedi Spalato.

Vaša reakcija na temu