Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tony Cetinski i Nina Badrić ovog ljeta zajedno na sceni festivala Šubićevac live

Tony Cetinski i Nina Badrić ovog ljeta zajedno na sceni festivala Šubićevac live

VIP ulaznice su uskoro rasprodane

Za nešto više od mjesec dana, u Šibeniku, na stadionu Šubićevac, svoja vrata otvara novi glazbeni festival Šubićevac live. Veliko otvorenje je u subotu, 6. srpnja, kada nastupaju Tony Cetinski i Nina Badrić, a organizatori iz HNK Šibenik očekuju pun stadion.

Miljenici publike Tony i Nina svoje su blistave karijere nekako započeli u isto vrijeme, početkom devedesetih, a tijekom dugih godina uspjeha, često su se susretali na pozornicama širom Hrvatske, no ne i u Šibeniku.

Tako će koncert koji je pred nama za oboje biti svojevrsna premijera. Diva hrvatske pop glazbe, višestruka osvajačica Porina i jedna od najvećih hrvatskih i regionalnih zvijezda Nina Badrić ne skriva da s oduševljenjem iščekuje ponovni glazbeni susret s kolegom i prijateljem Tonyjem. A što nam to zajedno pripremaju, kako će izgledati ovaj iščekivani koncert, tko će pjevati prvi i hoće li ovi velikani domaće pop scene ujediniti glasove i fanovima u Šibeniku zapjevati zajedno, ostat će tajna sve do pred koncert.

Srpanjska večer pod zvijezdama, moćni ambijent stadiona Šubićevac, dva najjača hrvatska pop vokala i vrhunska produkcija svakako su garancija odličnog provoda na prvom koncertu novog šibenskog festivala Šubićevac live.

Organizatori koncerta iz HNK Šibeniku upozoravaju da je u prodaji preostao još samo ograničen broj VIP ulaznica. U pretprodaji mogu kupiti u prodajnoj mreži Eventima i online putem linka.

Vaša reakcija na temu