Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Manuel Willer from Pixabay U petak radionica 'Morske kreacije' u Malakološkom muzeju, sudjelovanje besplatno

U petak radionica 'Morske kreacije' u Malakološkom muzeju, sudjelovanje besplatno

'Radit ćemo u kombiniranoj likovnoj tehnici kolaža i crteža te se dobro zabaviti i nasmijati'

U petak, 12. srpnja, s početkom u 18.30 planirana je nova radionica 'Morske kreacije' u Malakološkom muzeju u Makarskoj. Voditeljice su profesorica Tina Divić i studentica Ela Puharić

'Dragi roditelji, tete, barbe, babe i didovi, dovedite svoju djecu na novu radionicu Morske kreacije petkom u Malakološkom muzeju. Ovaj put ostat ćete i vi na radionici te se pridružiti svom malom umjetniku u izradi morskih portreta inspiriranih umjetnošću slikara Giuseppea Archimbolda

Neće biti teško, ne brinite! Radit ćemo u kombiniranoj likovnoj tehnici kolaža i crteža te se dobro zabaviti i nasmijati', poručuju organizatori.  

Radionica je namijenjena za sve uzraste djece i odraslih. Potpuno je besplatna zahvaljujući makarskoj Turističkoj zajednici. No, kako je broj polaznika ograničen, prijave su obvezne javljanjem na e-mail adresu malakoloska.zbirka@gmail.com ili broj 0981329067.


Vaša reakcija na temu