Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Uskoro nova sezona 'Špice' HRT-a, najgledanije hrvatske multimedijalne emisije

Uskoro nova sezona 'Špice' HRT-a, najgledanije hrvatske multimedijalne emisije

Od 14. rujna

Najgledanija hrvatska multimedijalna emisija 'Špica' od iduće subote 14. rujna počinje u novom terminu od 11 do 13 sati uživo na Drugom programu Hrvatskog radija (HRT- HR2).

Autor emisije Miro Čabraja nastavlja i u novoj sezoni 'Špice' donositi brojne zabavne izazove te vruće i često kontroverzne teme sa zagrebačke špice. Njegovi gosti iz svijeta zabave, kulture i javnog života uživo iz središta Zagreba jamac su dobre zabave i zanimljivih informacija o kojima će se opet danima pričati.

Kao projekt koji je počeo prije godinu dana i u samo prvih šest mjeseci privukao više od 100 milijuna pregleda, 'Špica' je na hrvatsku medijsku scenu donijela interaktivan sadržaj kakvog prije nije bilo, a sada se ide i korak dalje.


Sadržaj 'Špice' moći ćete i dalje pregledavati i pratiti na TikToku i Instagramu, no uskoro i na YouTube kanalu Spica HRT.

Emisija koja nikada ne prolazi nezamijećeno u prvoj emisiji donosi brojna iznenađenja, teme o kojima svi pričaju kao i poznate javne osobe o kojima se priča.

Budite na špici uz 'Špicu' iduće subote, 14. rujna, od 11 sati.

Vaša reakcija na temu