Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Ne postoje izgovori za neodlazak na 17. Festival mediteranskog filma Split

VIDEO Ne postoje izgovori za neodlazak na 17. Festival mediteranskog filma Split

Festival je poznat kao 'pet friendly' mjesto

Prava fešta filma stigla je s otvorenim 17. Festivalom mediteranskog filma Split, na kojem će se do iduće subote prikazati ukupno 107 filmova iz 41 zemlje u šest različitih programa. 

Festival se afirmirao kao jedna od najkvalitetnijih i najpopularnijih kulturnih manifestacija na Jadranu, a njegov pozitivan duh svake godine prepozna oko 15 tisuća posjetitelja. Fokus natjecateljskih programa FMFS-a su filmovi mediteranskih zemalja, a kroz popratne programe publika ima priliku upoznati i kinematografije drugih europskih i svjetskih regija. No miris stoljetne borovine i šum mora, pješčana plaža, nasmijana lica tijekom noćnih provoda... sve to posjetitelji dobiju kao bonus tijekom održavanja FMFS-a.

Festival se održava na nekoliko lokacija - Open air kino na tvrđavi Gripe, Ljetnom kinu Bačvice te u dva kina u Dioklecijanovoj palači, a svojim programom nastoji publiku upoznati s kvalitetnom domaćom i europskom produkcijom, približiti im nezavisna kina te poticati obrazovanje kroz zabavu. 

Osim projekcija filmova, educiranja i druženja s gostima iz industrije, FMFS je poznat i po svojim feštama u Ljetnom kinu Bačvice, koje dođu kao idealno zagrijavanje za predstojeće ljeto. Tako posjetitelje očekuje i dodatna zabava, kokice, vina, šank, dj pult s disco kuglom, a ovu manifestaciju je prepoznao i britanski The Guardian - koji je FMFS uvrstio u 10 najboljih ljetnih filmskih festivala.

Ulaznice za 17. FMFS možete kupiti online i na blagajni Ljetnog kina Bačvice, program se odvija do 22. lipnja. Detalji su dostupni na poveznici.

P.S. Festival je poznat kao 'pet friendly' mjesto u Splitu, stoga - zaboravite na slične izgovore i pogledajte film. Kliknite na video i saznaj kako do ulaznica, častimo tri sobe s dvije karte.

@dalmatinskiportal DARUJEMO 3x2 ULAZNICE Ne postoje izgovori za odlazak na 17. Festival mediteranskog filma Split - u komentare nam tagiraj koga bi poveo u kino i osvoji ulaznice P.S. Festival je poznat kao ‘pet friendly’ mjesto, uvjerava nas Magda Profaca @F M F S #fmfs #film #festival #mediteran #kino #splitcroatia original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu