Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram (Harry Jowsey) ZABRINUO FANOVE Zvijezda popularnog Netlixovog showa ima rak kože

ZABRINUO FANOVE Zvijezda popularnog Netlixovog showa ima rak kože

'Idite na pregled kože'

Harry Jowsey (26), zvijezda Netflixovog reality showa 'Too Hot to Handle', na društvenim mrežama objavio je da mu je dijagnosticiran rak kože. Naglasio je da će sve biti dobro.

'Prošli tjedan otišao sam dermatologu da mi pregleda kožu i pronašli su rak. Samo vas želim spasiti i zaštititi - odite na pregled kože. Bit ću dobro, sve će biti u redu. Ovo objavljujem samo kako bih vas obavijestio da se bliži ljeto i molim vas koristite kremu za sunčanje', rekao je.

Savjetuje svima da odu na pregled madeža jer 'nikad se ne zna'. 'Nosio sam ovo na ramenu godinu ili dvije, a nisam imao pojma', rekao je. 'Dakle, idite na pregled kože, nanesite kremu za sunčanje i budite malo odgovorniji', poručio je.

@harryjowsey

Please wear sunscreen

original sound - Harry Jowsey
Vaša reakcija na temu