Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: VIK OD PONEDJELJKA Nastavak radova na izgradnji vodno-komunalne infrastrukture u Splitu

OD PONEDJELJKA Nastavak radova na izgradnji vodno-komunalne infrastrukture u Splitu

Doći će do privremene prometne regulacije

U sklopu 'Projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split - Solin' u tijeku su radovi u gradu Splitu koji su dio ugovora 'Spoj sustava odvodnje južnog sliva Grada Splita na UPOV Stupe i dogradnja podmorskog ispusta Stobreč'.

Stoga, u ponedjeljak, 13. svibnja doći će do privremene prometne regulacije na lokaciji Ulica Put Firula od kućnog broja 1/1 do kućnog broja 8.


Radovi obuhvaćaju kolnik Ulice Put Firula, od križanja s Viškom ulicom neposredno do križanja s Ulicom Jure Kaštelana. S obzirom na to da je postojeći režim prometa u susjednim ulicama Viška i Ulici Petra Hektorovića jednosmjeran, isti će se privremeno urediti na način da se omogući promet iz smjera Ulice Put Firule prema Bačvicama. Na južnom dijelu kolnika Ulice Put Firula formirat će se prolaz za pješake. Kolnik će biti zatvoren za promet, a nogostupom uz zonu izvođenja radova pješaci će se moći nesmetano koristiti, javlja VIK.

Radovi će trajati do 15. lipnja 2024. godine.

Vaša reakcija na temu