Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press TKO TO TAMO PJEVA? Panelist Goran Vinčić zapjevat će i pokazati plesno umijeće

TKO TO TAMO PJEVA? Panelist Goran Vinčić zapjevat će i pokazati plesno umijeće

Epizoda koju ne smijete propustiti

Nova epizoda uzbudljivog showa 'Tko to tamo pjeva?' koja je na rasporedu večeras, obećava pregršt uzbuđenja i dobre zabave, a atmosferu će dodatno podignuti i jedan panelist, stand up komičar Goran Vinčić

'Treba mi scena!', uzviknut će Vinčić i na čuđenje svih stati na pozornicu i zapjevati. No, osim vokalnih sposobnosti, Vinčić će pokazati i svoje plesno umijeće. 'Mnogi ljudi to ne znaju o meni, no ja sam pjevao u bendu koji se zvao Hladovina band. Dosta smo gažirali, svirali po svadbama…', otkrio je, a što ga je ponukalo da pusti svoj glas i kako je to izgledalo, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa.

Panelistima u goste dolazi pjevačica Domenica koja će se okušati u detektiranju dobrih i loših pjevača te pokušati pomoći natjecateljici iz Rijeke, Pauli Eleti Barišić da se domogne što većeg iznosa u showu. Pred nju će stati devet tajnih glasova – kostimografkinja, pedikerka, pjesnik, postolarka, profesorica engleskog, smetlar, snimateljica, stand up komičar te vlakovođa. Kroz niz izazova natjecateljica će eliminirati tajne glasove, no samo loši donose joj novac. Na samom kraju imat će mogućnost odustati i otići s osvojenim iznosom, ili riskirati, pa ukoliko posljednji tajni glas bude dobar glas, kući otići s maksimalnih 5.000 eura. U slučaju da posljednji tajni glas bude loš, natjecateljica ne osvaja novac.

Uzbudljivu epizodu 'Tko to tamo pjeva?' ne propustite večeras od 20.15 sati na Novoj TV!

Vaša reakcija na temu