Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZLATNA VRATA Božo Maljković: Najbolji film svih vremena mi je 'Tko to tamo pjeva'

ZLATNA VRATA Božo Maljković: Najbolji film svih vremena mi je 'Tko to tamo pjeva'

Odavno je dao riječ da će biti gost rubrike 'Odabrao umjesto Đele Hadžiselimovića'

O Božidaru Maljkoviću, sportskoj legendi koji je Jugoplastiku odveo na vrh Europe dva puta uzastopce, čovjek kojemu su pune Gripe skandirale 1995. godine kada je kao trener gostovao s Panathinaikosom, sve se zna. Zna se i da je tada plakao od sreće kao i da mu još uvijek zasuze oči kada se sjeti tog odanog mu priznanja.

U utorak navečer zapljeskala mu je publika u kinoteci Zlatna vrata, u kojoj je kao gost izabrao film koji će Splićani gledati. Njegov izbor je bio 'Tko to tamo pjeva'.

Tom prigodom je otkrio i manje poznati dio sebe - da se baš ne razumije u filmove.

- Ako me film odmah ne zaokupi, 'povuče' u sebe, odmah zaspem. Najbolji film svih vremena mi je 'Tko to tamo pjeva', toliko je malih, nesretnih sudbina u njemu, a opet je nekako veseo - podijelio je Maljković u kinoteci Zlatna vrata u predahu od silnih obaveza. 

Odavno je, kaže, dao riječ da će biti gost  rubrike kultne kinoteke 'Odabrao umjesto Đele Hadžiselimovića' i pronašao je vremena...

Vaša reakcija na temu