Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Novo u Splitu: Osvojite terapiju pomlađivanja lica matičnim stanicama vrijednu 10 tisuća kuna!

Novo u Splitu: Osvojite terapiju pomlađivanja lica matičnim stanicama vrijednu 10 tisuća kuna!

Poliklinika Korak, smještena u Papandopulovoj ulici, nudi uslugu PRP terapije

Dalmatinski portal u suradnji s Poliklinikom Korak usrećit će jednu čitateljicu PRP terapijom pomlađivanja lica matičnim stanicama, inače vrijednom 10 tisuća kuna. Ovaj tretman pomlađivanja vlastitom krvlju nova je usluga splitske poliklinike, a jednu čitateljicu u dobi od 28 do 70 godina stručnjaci će pomladiti besplatno. Potrebno je samo na mail dalm.portal@gmail.com poslati fotografiju svoga lica, te ime, prezime, godine i broj mobitela. Bitno je u tom mailu naslovljenom s 'Poliklinika Korak' navesti i motiv zbog kojega se želi osvojiti ovaj tretman.

Nakon 5 dana prijava, Dalmatinski portal će izabrati 10 žena, postaviti njihove fotografije na Facebook stranicu, a tri čitateljice s najviše dobivenih lajkova će ući u finale. Od tri finalistice, stručnjaci iz Koraka će odabrati sretnicu koja će osvojiti tretman.

- Budući da se kod ovog tretmana koristi vaša vlastita krv i ne unose se sintetičke tvari, ne postoji mogućnost nuspojava - naglasili su iz Poliklinike Korak, koja se nalazi u Papandopulovoj 8b.

Vaša reakcija na temu