Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Mladić pao s 300.000 tableta iz kojih se može dobiti droga

Mladić pao s 300.000 tableta iz kojih se može dobiti droga

Dovršeno je kriminalističko istraživanje

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim državljaninom Republike Srbije u čijem je stanu i automobilu policija pronašla 300.000 tableta iz kojih se može dobiti droga te ga je predala pritvorskom nadzorniku.

'Sumnja se da je osumnjičeni zasad točno neutvrđenog dana, početkom travnja 2024. godine suprotno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i bez prethodnog odobrenja nadležnih tijela, nabavio veću količinu tableta Belbien od 10 mg te Rivotril od 2 mg. 

Navedene tablete sadrže tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga te se nalaze na popisu psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga, a sve s ciljem da ih stavi u promet odnosno da ih neovlašteno proda i učini dostupnim krajnjim konzumentima droga', stoji u priopćenju.

Vaša reakcija na temu